Untitled
29 jan 2016
week 137: 22 t/m 28 januari

Op 22 januari had Laura geen koorts. Ik had haar aangekleed om naar de Peuterspeelzaal te gaan, maar ze wilde niet eten en was erg overstuur omdat ze “bij mama wilde blijven”. Ze moest zo huilen dat ze hard moest hoesten en uiteindelijk heb ik haar maar thuis gelaten. Omdat er verder niets mis was met haar (geen koorts, weer wat beter gegeten, lekker gespeeld/gezongen/rondgerend) zijn we nadat we Bas van school hadden opgehaald met een aantal moeders van de organisatie van Kinderspel Houtenhoek met hun kinderen bij Jan Linders geweest om de cheque van 2015 op te halen. Bas, Laura en de andere kinderen gingen samen met de manager op de foto en kregen allemaal een zakje snoep en chips.
Op 23 januari kwamen tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila op bezoek. Bas, Amy en Laura hebben fijn samen gepuzzeld en gekleid. ’s Middags zijn we naar de verjaardag van Esther Peters geweest. Laura heeft lekker gesnoept, terwijl ze ook vandaag weer bijna geen brood gegeten heeft en ook het avondeten heeft ze bijna helemaal laten staan. Na het avondeten hebben Bas en Laura de hele badkamer weer blank gezet toen ze in bad aan het spelen waren.
Het was open dag op de Tijl Uilenspiegel op 24 januari. Samen met de opa’s en oma’s zijn we gaan kijken op de Peuterspeelzaal van Laura, in de klas van Bas en de rest van de school. Bas en Laura hebben zich nog mooi laten schminken en daarna hebben we nog met zijn allen koffie gedronken bij ons thuis. ’s Avonds zijn we met zijn viertjes gaan eten bij de Snackbar. Mark heeft Bas en Laura nog mee in bed gelegd, en daarna is hij vertrokken voor zijn eerste cursusweek in Oegstgeest. Vrijdagavond komt hij pas weer thuis.
We zijn op 25 januari ’s morgens een stukje gaan wandelen en hebben de eendjes gevoerd. ’s Middags zijn we samen met Fanny, Jessie (die zit bij Bas in de klas) en Noud (die zit bij Laura in de groep) naar het bos geweest. We hebben een stuk door het bos gewandeld en daarna zijn we nog naar de Kinderboerderij bij het Rijtven geweest. Toen we weer thuis waren, hebben we fijn even met Mark kunnen bellen.
Op 26 januari is Laura weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze had er niet zoveel zin in en ze heeft vaak tegen de juf gezegd dat ze naar mama wilde, maar toen ik haar weer ging halen, zei ze dat het toch fijn was geweest. Toen ik Laura mocht gaan halen, waren de peuters en de kleuters samen buiten aan het spelen. Mooi om te zien dat Bas zijn zusje dan goed in de gaten houdt ;-). We zijn ’s middags na school bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. Laura wilde niet mee buiten gaan spelen. Ze heeft binnen stickers geplakt en op de step rondgecrosst. Daarna zijn Bas, Laura en ik gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan eten en hebben we nog even met Mark gebeld.
Bas, Laura en ik zijn op 27 januari bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Het was erg gezellig en we zijn een hele tijd gebleven. Toen we weer thuis waren, hebben Bas en Laura gezellig samen zitten knutselen voor de verjaardag van oma Van Mierlo.
Op 28 januari zijn we ’s middags na school Esther op gaan halen om naar de verjaardag van oma Van Mierlo te gaan. Bas en Laura hebben fijn met Esther en Lars gespeeld. Toen tante Monique en oom Anton er ook waren, hebben we met zijn allen Chinees gegeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative